Rasadnik Botaničar - Rasadnici Beogard - prodaja sadnice četinara tuja

Projektovanje, Izvođenje radova i Održavanje zelenih površina na teritoriji grada Beograd i okoline.

Proizvodnja i prodaja sadnica

Projektovanje zelenih površina


Botaničar vam nudi kompletnu uslugu iz domena pejzažne arhitekture.

Na Vama je da izaberete u skladu sa željama i potrebama a naš tim će se pobrinuti za uspešnu realizaciju Vaše zamisli.

saveti za održavajne i uređenje vrtova Pejzažna arhitektura i hortikultura

Pejzažna arhitektura je u širokom smislu reči praktička umetnost i nauka o adaptaciji predela za ljude i njegovo iskorištavanje za uživanje i stvara u celini i detalju prirodne sredine modelisanjem terena, određivanjem komunikacija, sadnjama zelenila, korištenjem vegetacije i vodenih površina i oživljavanjem prostora arhitekturom, paviljonima, fontanama umetničkim delima u eksterijeru.

planiranje predela,
projektovanje javnih parkova,
trgova, rekreativnih zelenih površina, porodičnih vrtova,
izvođenje radova na uređenju zelenih površina i
održavanje zelenih površina.

Uređenje dvorišta Uređenje dvorišta

Urediti vaše dvorište, iskorištavajući maksimalno postojeći prostor kako u vizuelnom tako i u organizacijskom smislu izazov je za svakog vlasnika.

Potrebno je da se ideja stavi na papir, kako bi se uskladila sa kućom i željama vlasnika. Tada se u skladu sa željama vlasnika kao i postojećoj situaciji vrši odabir biljaka.

Krajnji cilj je postizanje skladne celineBotanicar vam nudi kompletne usluge u oblasti pejzazne arhitekture.

usluzno uredjenje dvirista beograd

saveti za održavajne i uređenje vrtovaUređenje terase

Uređenje terase pravi je izazov naročito za nas kada je u pitanju slabo osvetljeni delovi objekta, okruženi betonom, bez vode.

Male transformacije koje mi obavljamo kao što su sadnja perena i sezonskog cveća, zimzelenog žbunja, cvetajućih lišćarskih žbunastih vrsta, pa i dekorativnog drveća u keramičke, drvene, limene ili betonske saksije i žardinjere, uneće život u Vaš prostor.

Biodekoracija enterijeraBiodekoracija enterijera

Kao sto je bitno održavati cveće na otvorenom tako je bitno i u zatvorenom prostoru. Mi vam pružamo najbolje uslove i negu za održavanje tih biljaka.

OzelenjavanjeOzelenjavanje

Stručni izbor za harmoničnu kompoziciju biljaka različite teksture i forme, boje lista i cveta, odrediće karakter Vašeg prostora.

U zavisnosti da li ste skloni savremenom dizajnu ili više volite da uživate u prirodnom rustičnom ambijentu, dobar izbor biljaka i njihova kombinacija kreiraće željeni ambijent i oplemeniće Vaš životni i radni prostor.

Sistem za zalivanje Sistem za zalivanje

Svrha svih zalivnih sistema za navodnjavanje je da obezbede da u svako vreme biljke i travnjaci dobijaju potrebnu količinu vode.

Pored toga što oni čine da vaša dvorišta izgledaju zdravo I estecki lepo tokom cele godidne, uz pomoć adekvatno projektovanog i stručno postavljenog zalivnog sistema, mogu se zeljeni ciljevi.